Λογότυπο

 

Λογότυπο γιατί…


… ασκεί μια πραγματική ψυχολογική εξουσία στους ανθρώπους.
Φέρτε στο μυαλό σας όλα εκείνα τα γνωστά λογότυπα, τα οποία συσχετίζετε αμέσως με ένα προϊόν ή μια υπηρεσία. Σκοπός τους είναι να καταγράφονται στο υποσυνείδητο & να ανακαλούν μια ανάμνηση ή μια ιδέα συνδεδεμένη με αυτά.
Είναι η οπτική, συναισθηματική, ορθολογική και πολιτιστική εικόνα με την οποία συσχετίζεται μια εταιρεία ή ένα προϊόν. Χρησιμοποιούνται πλέον παντού στο εμπόριο και σε οποιαδήποτε ειδικότητα.

Λογότυπο εστί…
Η Αμερικανική Εμπορική Ένωση ορίζει το λογότυπο ως «όνομα, σχεδίαση, σύμβολο ή οποιαδήποτε άλλη δυνατότητα προσδιορίζει τα αγαθά ή τις υπηρεσίες του ενός πωλητή από έναν άλλον».
To λογότυπο –δηλαδή το εμπορικό σήμα- είναι μια αρκετά παλιά ιδέα. Ξεκίνησε από την ανάγκη των κτηνοτρόφων να ξεχωρίζουν τα βοοειδή τους, βελτιώθηκε & εξαπλώθηκε σε διάφορα είδη προϊόντων, η αρχική ιδέα όμως παραμένει η ίδια: να μπορεί ο καταναλωτής να ξεχωρίζει προϊόντα ή υπηρεσίες από διαφορετικές επιχειρήσεις και να πάρει τη «σωστή» απόφαση για το ποιο προϊόν θα αγοράσει.

Αποκτήστε Ταυτότητα…
Στο λογότυπο αθροίζονται όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν μοναδικά και ξεχωριστά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρετε:

• Φήμη
• Πελατειακή εξυπηρέτηση
• Υπόσχεση
• Τιμή
• Συναίσθημα
• Σχεδίαση προϊόντος

Επιλέγοντας το λογότυπο που σας αντιπροσωπεύει, αποκτάτε μια σαφή & σταθερή εικόνα για την εταιρεία σας και εξασφαλίζετε μόνιμα αποτελέσματα στις πωλήσεις σας.

Εξασφαλίστε Αναγνώριση…
Ποιο είναι, λοιπόν, για σας το σωστό λογότυπο?
Σίγουρα αυτό που θα σας φέρει πιο κοντά στο κοινό που απευθύνεστε.

Προσδιορίστε την ποιότητα των υπηρεσιών ή προϊόντων που προσφέρετε.
Ορίστε την εξειδίκευση και την αποστολή σας.
Βάλτε στόχους & προσδιορίστε σε ποιόν απευθύνεσθε.

Με αυτό τον τρόπο θα διαμορφώσετε με σαφήνεια την προσωπικότητα ή το χαρακτήρα της εταιρείας σας και θα…
… ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΤΕ ΤΑ ΟΦΕΛΗ!!!
Υπάρχουμε για να δημιουργούμε… Μπορείτε να γίνεται η έμπνευσή μας;

Υπηρεσίες